Kedves Vásárlóink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a délután 17 óra után leadott megrendeléseket nem másnap, hanem csak az azt követő napon tudjuk kiszállítani!
Rendelésfelvétel
+36 27 548 150

Regisztráció

flakes flakes

Regisztráció cégek, vállalkozók részére

Felhívjuk Tisztelt Látogatóink figyelmét arra, hogy amennyiben a CÉG/VÁLLALKOZÁS –ként kíván regisztrálni, abban az esetben cégünk nagykereskedelmi üzletköréből adódóan csak gazdasági tevékenységet folytató jogi személyek-, illetve egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkező természetes személyek regisztrációját tudja elfogadni-, a regisztrációs adatlap szerinti részletes tartalom figyelembe vétele mellett.

Az ingyenes kiszállítást Budapesten és vonzáskörzetében nettó 20 000 Ft vásárlás felett vállaljuk! Lehetőség van a kiszállítás mellett a megrendelt termékek telephelyen történő személyes átvételére is, ebben az esetben nincs minimum megrendelési értékhatár.

A regisztráció csak pontos és valós adatok megadásával lehetséges.
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a regisztrációt megelőzően szíveskedjenek tájékozódni a vidéki túrajáratokkal kapcsolatban. Kolléganőink a +36 27 548 150-es telefonszámon adnak pontos felvilágosítást.


BA-HA-MA’S Kft


A felhasználó és az üzlet adatai
A felhasználónév már foglalt, kérjük válasszon másikat!
Az e-mail cím már foglalt, kérjük válasszon másikat!
arrow
A megadott adószám nem érvényes vagy használatban van már!
Szállítási információk
Számlázási információk
Kapcsolattartó adatai
Jelszó
Adatketkezelési nyilatkozat elfogadása kötelező!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!